Fit & Slank

  Carla Klootwijk - HERBALIFE onafhankelijk distributeur

 
 

NIEUW !

KLIK OP AFBEELDING

 

TIP !

KLIK OP AFBEELDING

 

LAATSTE NIEUWS!

KLIK VOOR NIEUWSTE KLANTENBIJLAGE!

 

 

 

 

 

 


Alles al geprobeerd, en niets hielp?

Herbalife werkt anders dan de meeste afslankproducten!
Het is geen dieet of afslankproduct, maar een gezondheid- en voedingsproduct dat hoog is aan voedingswaarde. U raakt er vet en centimeters mee kwijt (op de plaatsen waar het in de weg zit!) en het geeft u veel energie er voor terug. De producten reinigen en ontslakken bovendien uw lichaam, waardoor u zich fit en energiek voelt. Dat is een groot verschil met de meeste afslankmethodes waarbij u vermoeid en vaak chagrijnig wordt door het tekort aan voedingsstoffen.

U verliest vet en GEEN spiermassa zoals met de meeste afslankproducten! Daarom heeft u na afloop ook geen jo-jo effect, maar blijft u op gemakkelijker gewicht als u uw gewenste gewicht bereikt hebt: uw spiermassa is immers keurig intact door de voeding, en hoeft zich niet te herstellen door voedingstekorten zoals bij veel diŽten met afslankproducten.

Het is heel simpel in gebruik: u vervangt 2 maaltijden (meestal is dit het ontbijt en de lunch) door een voedzame Herbalife maaltijd, 3 keer per dag neemt u de tabletten op basis van natuurlijke kruiden, en ís avonds eet u gewoon wat u lekker vindt. U hoeft dan geen calorieŽn te tellen, maar kunt gewoon met uw gezin mee-eten wat u lekker vindt, zolang het maar een normale hoeveelheid is.

Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen met hun gewichtsbeheersing. U heeft gegarandeerd succes met dit programma, waarbij u al afvalt, uw lichaam reinigt en ontslakt, en u fit en vitaal voelt!
Uiteraard kunt u rekenen op onze deskundige ondersteuning!
 

Waarom werkt Herbalife zo goed?

In een normale situatie moet men als men 80% tot 100% van de benodigde voedingsstoffen wil binnenkrijgen, ca. 3500-4000 calorieŽn tot zich nemen. Gemiddeld eet men ongeveer de helft, dus krijg je dan (mits goed bereid) ca. 40 tot 50% van de voedingsstoffen binnen!
Bij een ďnormaalĒ afvaldieet krijgt men ca. 1000 calorieŽn binnen = 25% van de voedingstoffen.
In deze situatie krijgt het lichaam te weinig voeding en zal reageren met: ďde tijden worden slechter, ik zal eens aan de winter gaan denken en vetcellen bewaren ter reserve.Ē Het zal dus de vetmassa juist vergroten en spier - en bindweefsel gaan verbranden.

Als men na het dieet weer gewoon gaat eten, zal het lichaam de spiermassa gaan herstellen en zo ontstaat het bekende jojo effect.

Met Herbalife krijgt men 1000 calorieŽn hoogwaardige voeding binnen, die gelijk staat aan 3000-4000 calorieŽn normaal voedsel. Het lichaam reageert met: ďde tijden worden beter, dus ik kan vetweefsel afbreken en spier en bindweefsel maken.Ē En dat is dus de juiste en meest gezonde manier van afvallen. Wanneer je op je streefgewicht bent is de spiermassa dus perfect intact en de vetmassa weg. Daarom treedt dan geen jo-jo effect op!

 

Klik en lees alles over het geweldige ShapeWorks programma!
Klik en overtuig uzelf van resultaten van enkelen van de velen die u al voorgingen!
 
Klik voor informatie over de fantastische producten om af te slanken en gewicht te beheersen! U heeft de mogelijkheid ze direct te bestellen.
 
U kunt ook het formulier invullen voor persoonlijk advies op maat!


 

 


KIES UW CATEGORIE:

AFSLANKEN

AANKOMEN

ENERGIE, VITALITEIT
& GEZOND-HEID

SPORT & FITNESS
UITWENDIGE
VOEDING

WERKEN
MET
HERBALIFE


Garantievoorwaarden


 

 


CONTACT | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan fit-slank@wellnesswebworks.com
Copyright © 2009 - Wellness Web Works
Herbalife foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International