Fit & Slank

  Carla Klootwijk - HERBALIFE onafhankelijk distributeur

HOME Te zwaar? Shake Recepten Bewegen! Over Herbalife

De wetenschap achter Herbalife

 
 HOME
TERUG
ShapeWorks
Resultaten
Advies
Product Info
Bijverdienste?

NIEUW !

KLIK OP AFBEELDING

 

TIP !

KLIK OP AFBEELDING

 

LAATSTE NIEUWS!

KLIK VOOR NIEUWSTE KLANTENBIJLAGE!

 

 

 

 

 

 


Het laboratorium van Herbalife:
Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory

Als uitvloeisel van de bevlogenheid voor wetenschappelijk onderzoek die kenmerkend was voor Herbalife’s oprichter Mark Hughes, heeft de Universiteit van Californië (UCLA) een speciaal onderzoekslaboratorium opgericht, het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Lab. Het is een  onderdeel van het hoog aangeschreven UCLA Centre for Human Nutrition dat onder leiding staat van Dr. David Heber. Het laboratorium biedt de onderzoekers van de UCLA de mogelijkheid om complexe stammen van actieve kruidenmélanges te bestuderen en te onderzoeken wat hun invloed is op levende cellen. Ze maken hierbij gebruik van uiterst geavanceerde methoden. 
“ De missie van het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory is om een positief verschil te maken in het leven van mensen door middel van hoogeffectieve kruidentoepassingen voor gewichtsbeheersing en welzijn.”


De mensen achter de wetenschap

Herbalife heeft een voorsprong genomen in 'scientific nutrition' door de gecombineerde kennisbronnen optimaal te laten samenwerken:

bullet

Scientific Advisory Board (SAB), 

bullet

Medical Advisory Board (MAB),

bullet

Medical Affairs Group (MAG).

De experts uit deze teams zullen Herbalife helpen bij het ontwikkelen van producten van absolute topkwaliteit.

Maak kennis met de experts van Herbalife!

Dr. David Heber, Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.

Voorzitter van Herbalife’s Wetenschappelijke

Adviesraad, directeur van het UCLA Centre

for Human Nutrition; †

Voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife en oprichter-directeur van het Center for Human Nutrition aan de Universiteit van Californië (UCLA), waar het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory is ondergebracht. Tevens directeur van het UCLA Centre for Dietary Supplement Research in Botanicals

Dr. Heber is direct betrokken bij de allernieuwste initiatieven op het gebied van de voedingsleer. Dr. Heber is ook een begaafd auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals 'Natural Remedies for a Healthy Heart', 'The Resolution Diet' en 'What Color is Your Diet?'
 

Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro, Ph.D.

Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife; Nobelprijswinnaar 1998 in Fysiologie in de Geneeskunde; Onderscheiden als Professor in de Pharmacologie aan de UCLA School of Medicine; bekroond met de Basic Research Prize van de American Heart Association in 1998; National Academy of Sciences; American Academy of Arts and Sciences.

Een van de meest prominente denkers van onze tijd op het gebied van hart en bloedvaten. De nieuwste aanwinst van de Wetenschappelijke Adviesraad:  Dr. Lou Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen. Mede dankzij de hoogst belangrijke bijdragen van Dr. Ignarro laat Herbalife de concurrentie wederom ver achter zich. 
 

Dr. Janice Thompson, Ph.D

Senior Vice-President Wetenschappelijke Zaken van Herbalife; 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van natuurproducten; executive management en functies in Research & Development bij Ancile Pharmaceuticals, Pharmanex, Affymax Research Institute en het National Cancer Institute.

Als Senior Vice-president Scientific Affairs is zij verantwoordelijk voor het beheer van dat deel van de wetenschappelijke onderzoeksprogramma’s die weliswaar extern worden uitgevoerd, maar wel moeten voldoen aan de Herbalife bedrijfsdoelstellingen. Ze is met name gespecialiseerd in geavanceerde technologische toepassingen met betrekking tot natuurzuivere producten, een gebied waarop ze al haar hele loopbaan actief is.
 

   

Jamie McManus, Dr. Med.

De meest recente ontwikkelingen op het gebied van welzijn en voeding worden besproken door Dr. Jamie McManus, Senior Vice-president Medical Affairs and Education, en vooraanstaand lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife en de Scientific Affairs Group. 'Dr. Jamie', zoals patiënten en Herbalife distributeurs haar plegen te noemen, helpt bij het aansturen van productontwikkelingen en -testen, en bij voorlichting over voedingskwesties. Dr. Jamie weet ook alles van de meest recente ontwikkelingen in de kruidenleer en kan als geen ander uitleggen hoe de Herbalife producten de kloof overbruggen tussen de traditionele geneeskunde en voedingssupplementen op kruidenbasis. 
 

Henry S. Burdick

Dhr. Burdick, vice-bestuursvoorzitter van Herbalife, maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Herbalife International. Hier is hij betrokken bij alle besluiten over de wereldwijde marketing van onze producten. Sinds hij drie decennia geleden samen met anderen Pharmavite oprichtte, een producent van natuurzuivere voedingssupplementen, geniet hij al de reputatie van een innoverend en vooruitstrevend leider in de welzijnssector en supplementenbranche. Burdick heeft een enorme staat van dienst op het gebied van voedingssupplementen en is jarenlang op eenzame hoogte actief geweest in deze bedrijfstak. Burdick is geboren in Santiago op Cuba, maar groeide op in Los Angeles en Mexico Stad. Na zijn middelbare school op het Chaminade College Prep behaalde hij in 1966 een kandidaatstitel aan de California State University in Northridge.
 

Mario RosenBerg, MD

Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife; Harvard Medical School en Associate Clinical Professor of Medicine aan de UCLA School of Medicine.
Gezondheids- en sportfysiologie - afgestudeerd aan de University of Michigan; Medicijnen - afgestudeerd aan de University of Mexico; Assitent-docent geneeskunde UCLA  en
Directeur Research Foundation of Amerika. 
Bovendien
Hoofd afdeling voeding, Brotman Hospital, California
 

Heather Livingston

Heather Livingston M.Sc. 

Lid medische adviesraad van Herbalife.
Gezondheids- en sportfysiologie - afgestudeerd aan de University of Michigan;
Kandidaatsexamen bewegingswetenschappen & sportgeneeskunde, University of Califormia;
1984 Lid Amerikaans Olympisch Team;
Voedingsdeskundige Amerikaanse Basketbalbond (NBA)
 

Kim Krumhar Ph.D.

Director of Product Development

Dr. Krumhar brengt een grote hoeveelheid kennis en ervaring in zijn rol als Directeur Productontwikkeling met zijn verantwoordelijkheid voor identificatie van nieuwe concepten en ingrediënten.
Hij kan buigen op meer dan twee decennea lang ervaring op het gebied van voedings gerelateerde productontwikkeling, o.a. in zijn werk voor het Nestle Research and Development Center, waar hij werkte met in Amrika bekende merken als Carnation Instant Breakfast en Stouffer Lean Cuisine.
Dr. Krumhar is een onderscheidden Voedings Specialist en schrijver van diverse artikelen op dit gebied, een recensist voor "Physiology and Behavior" en "USDA Human Nutrition Research Center (HNRC)" en bovendien lid van de Advisory Board of MenuDirect Corporation.
Dr. Krumhar heeft een Ph.D. graad in Voedings Wetenschap, University of Arizona, Tucson, 1985; M.S. in Food Science/Technology, Arizona State University, Tempe, 1982; B.S. in Biological Sciences, University of Arizona, Tucson, 1978; en  B.A. in Anthropology, University of Arizona, Tucson, 1974.
 

Jonathan Liss

Jonathan Liss

Senior Vice President, Nutritionist
Met meer dan 15 jaar ervaring in
marketing persoonlijke verzorgingsproducten, is Jonathan binnen herbalife aangesteld als Senior Vice President Outer Nutrition® Education and Training.
Jonathan kwam bij Herbalife vanuit Aveda (Estée Lauder) waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde marketing voor haarverzorging, geuren, huidverzorging en cosmetische producten.
Voorafgaand aan Aveda, vergaarde hij ervaring in land-specifieke trends door het ontwikkelen van wereldwijde merkproducten, gedurende 8 jaar bij L'Oreal. Als Assistant Vice President of Marketing, nam hij het voortouw in de lancering van de merken Vive en L'Oreal Kids. 3 Jaar daarvoor, toen hij 27 was, werd hij aangesteld als directeur van de gehele Amerikaanse L'Oreal Haarverzorging business. Hij vervolgde zijn carrière door de basis te leggen voor de beroemde "'I'm Worth It'" campagne.
Van 1987 tot 1990, werkte Jonathan in de Marketing afdeling van Revlon, waar hij Mitchum Deodorant, Clean and Clear Sensitive Skincare en Flex Shampoo introduceerde.
Jonathan heeft een B.A. van de Northeastern University en deed diverse voedingsstusies.

 


KIES UW CATEGORIE:

AFSLANKEN

AANKOMEN

ENERGIE, VITALITEIT
& GEZOND-HEID

SPORT & FITNESS
UITWENDIGE
VOEDING

WERKEN
MET
HERBALIFE


Garantievoorwaarden


 

 


CONTACT | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan fit-slank@wellnesswebworks.com
Copyright © 2009 - Wellness Web Works
Herbalife foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International