Fit & Slank

  Carla Klootwijk - HERBALIFE onafhankelijk distributeur

HOME Te zwaar? Shake Recepten Bewegen! Over Herbalife

Over Herbalife

 
 HOME
ShapeWorks
Resultaten
Advies
Product Info
Bijverdienste?

NIEUW !

KLIK OP AFBEELDING

 

TIP !

KLIK OP AFBEELDING

 

LAATSTE NIEUWS!

KLIK VOOR NIEUWSTE KLANTENBIJLAGE!

 

 

 

 

 

 


Ons bedrijf

Herbalife is in februari 1980 opgericht en dat was te danken aan de unieke visie en toewijding van één man: Mark Hughes

Als tiener was Mark Hughes getuige van een geleidelijk verergerende verslaving van zijn moeder aan medicijnen die haar door artsen werd voorgeschreven om klachten als gevolg van diverse afslankproducten te verhelpen.

Toen Mark 18 was overleed zij, op 36 jarige leeftijd, aan deze combinatie. Dit was de reden voor Mark om zijn leven voortaan te wijden aan het helpen van mensen die hun gewicht effectief en veilig willen beheersen.

Al vanaf het begin van Herbalife bouwde hij, op knappe wijze, aan de goede naam en faam van het bedrijf, als leverancier van enkele der besten producten voor gewichtsbeheersing, voeding en persoonlijke verzorging. Vanaf het prille begin heeft Herbalife gebruik gemaakt van de beste kruiden en plantaardige stoffen. 

 

Herbalife's nieuwe CEO, Michael O. JohnsonMichael O. Johnson is sinds kort naar Herbalife gekomen na 17 jaar te hebben gewerkt voor Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.

De Medical and Scientific Advisory Board (klik hier voor meer info) dat verantwoordelijk is voor Herbalife’s research & development met o.a. Nobelprijswinnar Louis Ignarro, heeft wetenschap en natuur gebundeld, om zo absolute topproducten op het gebied van voeding te kunnen aanbieden, ideaal voor elke levensfase. 

Of u nu bezig bent te proberen uw gewicht onder controle te krijgen op uw eetpatroon wilt verbeteren of er op uw best uit wilt zien met behulp van de producten voor persoonlijke verzorging - Herbalife heeft echt voor iedereen iets te bieden.

Op dit moment is Herbalife vertegenwoordigd in 59 landen over de gehele wereld. Er zijn meer dan 40 miljoen tevreden klanten. 

Herbalife is in Nederland (en in de meeste andere landen) lid van de Vereniging voor Directe Verkoop (Direct Sales Association). Alle bedrijven die lid zijn dienen zich te houden aan de Gedragscode. Bovendien legt Herbalife zelf ook nog bepaalde regels op aan haar distributeurs in de vorm van eigen gedragsregels en ethische grondbeginselen, die veel verder gaan dan de wettelijke normen. In veel landen is Herbalife lid van de vereniging voor directe verkoop (DSA), de ethische richtlijnen van de DSA worden door Herbalife gerespecteerd en er wordt meegewerkt aan het totstandkomen van normen voor de hele branche.


Sinds 16 december 2004 is Herbalife is een beursgenoteerd bedrijf aan het gerenommeerde New York Stock Exchange. Klik hier voor de laatste financiële nieuws over Herbalife van de beursvloer.

Herbalife helpt niet alleen consumenten om hun doelen te bereiken op gebied van gewichtsbeheersing, welzijn en een gezonde levensstijl. De Herbalife Family Foundation (klik hier voor info) is opgericht om kansarme kinderen te helpen. Die hulp wordt gegeven via verschillende organisaties zoals D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education), Children’s Medical Research Inc, Save The Children Kosovo Emergency Fund en nog veel meer organisaties, zoals in Nederland in Villa Pardoes. Een stichting om trots op te zijn!

 

 


KIES UW CATEGORIE:

AFSLANKEN

AANKOMEN

ENERGIE, VITALITEIT
& GEZOND-HEID

SPORT & FITNESS
UITWENDIGE
VOEDING

WERKEN
MET
HERBALIFE


Garantievoorwaarden


 

 


CONTACT | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan fit-slank@wellnesswebworks.com
Copyright © 2009 - Wellness Web Works
Herbalife foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International