Fit & Slank

  Carla Klootwijk - HERBALIFE onafhankelijk distributeur

HOME Te zwaar? Shake Recepten Bewegen! Over Herbalife

Resultaten

 
 HOME
ShapeWorks
Resultaten
Advies
Product Info
Bijverdienste?

NIEUW !

KLIK OP AFBEELDING

 

TIP !

KLIK OP AFBEELDING

 

LAATSTE NIEUWS!

KLIK VOOR NIEUWSTE KLANTENBIJLAGE!

 

 

 

 

 

 


Velen hebben geweldige resultaten bereikt met Herbalife!

 

Tanja Lopulalan

Tanja Lopulalan is 39 jaar en woont in Nieuw-Vennep. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, waardoor ze zich totaal uitgeput voelde. Als moeder van twee kinderen voelde zij zich schuldig dat ze niet genoeg vitaliteit had om een goede ouder te zijn. En toen zag ze een Herbalife advertentie...

Ik voelde me voortdurend uitgeput.
Voordat ik Herbalife ging gebruiken, was ik veel te zwaar en had ik het gevoel dat ik totaal geen vitaliteit had. Ik was moe als ik naar bed ging, en nog vermoeider als ik wakker werd. Vreselijk! 's Middags al kon ik niets anders dan op de bank liggen, en hopen dat de kinderen niet al te veel aandacht nodig hadden. Het was een leven van niks.

Iets zei me dat dit een kans was die ik niet mocht missen.
In juni 2003 zat ik op het internet te surfen, toen ik een Herbalife advertentie zag. Ik weet eigenlijk niet waarom ik er op inging, maar ik nam contact op met een vrouw in Zweden die Margareta Schock heette. Op de een of andere manier scheen ze precies te weten hoe ik me voelde. Het enthousiasme van Margareta was aanstekelijk, en voor het eerst sinds lange tijd voelde ik iets als positief aan. Van binnen wist ik dat ik een oplossing had gevonden!

Met Herbalife was de beheersing van mijn gewicht gemakkelijk!
Mijn gebruik van de producten had bijna meteen effect. Binnen een paar dagen kon ik al de eerste resultaten zien en kon ik de hele dag doorgaan, zonder op de bank te hoeven kruipen. Ik had het geluk al in mijn eerste week een "startersdag" te kunnen bijwonen, en de mensen die ik daar ontmoette waren zo vriendelijk en behulpzaam dat ik wist dat ik op iets heel speciaals was gestuit! Met Herbalife was de beheersing van mijn gewicht gemakkelijk. Het was een uitkomst dat ik geen aparte porties hoefde af te wegen of volkomen andere maaltijden moest eten dan de rest van mijn gezin. Ik nam alleen een shake als ontbijt en een als lunch en at 's avonds gewoon mee met iedereen. Alleen, Herbalife heeft mij bewuster gemaakt van evenwichtig eten, zodat het hele gezin daar nu van profiteert!

Na een half jaar was ik een volkomen ander mens geworden!
Al binnen enkele maanden had ik genoeg vitaliteit om te gaan sporten. Ik ben begonnen met spinning, zwemmen en zelfs schaatsen! Een hemelsbreed verschil met hoe ik me daarvoor voelde. In december ging ik een enorme uitdaging voor mezelf aan door deel te nemen aan een spinningmarathon van drie uur. Het was fantastisch en het geld dat we ophaalden ging naar een vereniging. Als iemand mij in juni had verteld dat ik aan zoiets zou gaan meedoen, dan zou ik ze compleet uitgelachen hebben!

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!
In januari 2004 kwam ik op mijn streefgewicht, en voelde ik me geweldig! Mensen herkenden me niet meer, en mijn kinderen dachten dat ze een andere moeder hadden, want we gaan samen zwemmen, fietsen en schaatsen! Ik ben nu nog steeds op gewicht en ik geniet intens van het leven! Herbalife heeft iedereen wat te bieden, of je nu je gewicht wilt beheersen, beter wilt presteren bij het sporten, of je gewoon in het algeheel beter wilt voelen. Het zijn fantastische producten, en ik ben heel erg blij dat ik ze ontdekt heb!

 

Bas Kindt

Bas Kindt hield er altijd al een evenwichtige levensstijl op na maar toen hij eind dertig was werd hij zo opgeslokt door zijn werk dat hij er slechte eetgewoonten op na begon te houden. Tegen de tijd dat hij veertig werd had hij behoorlijk wat overgewicht en wilde hij zijn oude figuur en conditie terug...

Ik was zo wanhopig dat ik zelfs overwogen heb om me te laten opereren!
De drie passies in mijn leven zijn tafeltennis, mountain biken en mijn Harley Davidson. Naarmate de jaren verstreken nam mijn gewicht toe en had ik nog maar weinig energie om meer te doen dan werken, eten en slapen. Ik heb verspreid over een aantal jaren verschillende diëten geprobeerd maar ik hield het nooit vol en kon mijn resultaten nooit bewaren. Ik was zo wanhopig op zoek naar een oplossing dat ik zelfs een maagverkleining heb overwogen; maar toen hoorde ik over Herbalife.

Geen enkel ander gewichtbeheersingsprogramma biedt zoveel ondersteuning!
Ik ontmoette mijn Herbalife Distributeur en zij was fantastisch! Geen enkel ander gewichtbeheersingsprogramma biedt zoveel ondersteuning. Ik startte met mijn programma in januari 2003. Ik nam Formula 1, 2 en 3 twee keer per dag in plaats van een maaltijd en nam de Vezel- en kruidentabletten. Ondanks het feit dat ik de maand daarop aan mijn knie geopereerd werd en veel rust moest houden voelde ik mij prima; ik had veel meer energie en had weer zin om te gaan sporten!

Het was heel motiverend om iedere maand te zien dat ik fantastische resultaten behaalde!
In maart 2003 ging ik er weer met mijn moutain bike op uit en ik merkte dat ik de energie had om routes te rijden die ik al lang niet meer gereden had. Ik woog mezelf iedere maand; het was heel motiverend. In juli 2003 waren de eerste resultaten al zichtbaar! Vlak hierna ging ik op een Harley Davidson vakantie met vrienden. Ik was bang dat het moeilijk zou zijn om me aan het programma te houden maar ik had me geen zorgen hoeven maken, toen ik terug kwam in augustus was ik nog slanker geworden!

Ik had maar enkele maanden nodig om mijn streefgewicht te bereiken!
Tijdens die maanden veranderde ik van binnen en van buiten. Ik zat niet langer 's avonds thuis in slaap te doezelen maar ik ging naar de sportschool en deed zelfs mee met spinning lessen! Ik ben nu nog steeds op gewicht en ik voel me jaren jonger! Ik neem nu ook Herbalifeline wat ervoor zorgt dat ik elke dag de Omega-3 essentiële vetzuren binnen krijg! Herbalife heeft mij iets terug gegeven dat ik dacht voor altijd kwijt te zijn namelijk kwaliteit in mijn leven dus: Bedankt!

 

 

Diana van Drie-Rubini

Diana van Drie-Rubini is 31 jaar en woont in de Utrechtse gemeente Baarn (waarin ook Koningin Juliana's paleis Soestdijk zich bevindt). Sinds maart 2003 is ze actief als Herbalife Distributeur en ze is zelf haar eerste trouwe klant.

Ik had al van alles geprobeerd en ik had eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van Herbalife
Eind januari 2003 zag ik een advertentie met de zakelijke kansen die Herbalife te bieden had. Ik zat al een tijdje zonder werk wegens een faillissement en aarzelde geen moment. Ik schreef me onmiddellijk in als Distributeur en begon direct zelf met de producten. Ik begreep wel dat ik alleen iets kon verkopen wat ik zelf door en door kende. Ik had wel zo m'n twijfels of ik er wel iets mee zou bereiken. Er waren al heel wat diëten en afslankproducten de revue gepasseerd en de resultaten waren meestal geen lang leven beschoren. Onbewust verwachtte ik hetzelfde van de Herbalife producten.

Ik slaagde er echt in mijn gewicht te beheersen
Op advies van een collega-Distributeur begon ik met twee Formule 1 Shakes per dag. Daarnaast gebruikte ik Vezel- en kruidentabletten, Cell-u-loss, Fiberbond en Thermojetics® Geel. Ik dronk elke dag ook enkele glazen Thermojetics® Instant Kruidendrank1. Ik had de producten nog nooit geprobeerd, maar had nauwelijks last van een hongerig gevoel. En na één week was ik helemaal enthousiast; ik had na zeven dagen al wat gewicht kwijt! Hoewel ik niet helemaal begreep hoe dit mogelijk was, besloot ik ermee door te gaan. Na drie maanden had ik prima resultaten behaald waar ik erg tevreden over was. Het mooiste was dat ik nu in maatje 10 paste terwijl ik drie maanden geleden nog maat 14 had.

Ik kan nu veel meer aan dan vroeger.
Ik ben gek op sporten. Maar als ik vroeger goed op mijn eten lette en meer bewoog, bleef m'n gewicht toch precies hetzelfde. Maar toen ik deze keer weer regelmatig begon te bewegen, liep mijn gewicht behoorlijk snel terug. Met alle extra energie die ik nu dankzij de producten heb, loop ik hard, ik fiets en doe drie tot vier keer per week aan aerobics. Afgelopen jaar stond ik voor het eerst aan de start van een wedstrijdloop - de Utrecht City Run van 10 kilometer waar ik binnen één uur finishte. Een paar dagen later klaagden veel deelnemers over spierpijn, maar ik had nergens last van. Ik voelde me prima en ik weet zeker dat de Herbalife producten hierbij van pas kwamen. En nog zo'n heerlijke verandering: ik ben nooit meer moe. Voordat ik de Herbalife producten gebruikte, lag ik voor tien uur 's avonds al te doezelen op de bank, maar nu bruis ik zelfs laat op de avond nog van energie.

Met Herbalife komt mijn droom steeds dichterbij!
In december 2003 heb ik me gekwalificeerd als Supervisor. Na mijn eerste jaar met Herbalife voel ik me absoluut veel fitter en ik zit lekker in mijn vel. Deze zomer wil ik de Vierdaagse van Nijmegen lopen en ik ben al begonnen met trainen. Verder vind ik de flexibiliteit van het Distributeurschap heerlijk en geniet van alle kansen die Distributeurs hebben om te reizen. Mijn lange-termijn doel is een reis naar Costa Rica om me letterlijk onder te dompelen in mijn passie voor dolfijnen en walvissen. Ik weet dan ook 100% zeker dat ik de rest van mijn leven Herbalife Distributeur blijf.
 

 

 

Marinet van Roosmalen

De Nederlandse Marinet van Roosmalen is 43 jaar. Ze heeft twee kinderen, Sarah en Michael. Marinet hoorde in maart 2003 voor 't eerst van Herbalife. Ze voelde zich toen twee keer zo oud als ze was en vond dat ze er slecht uitzag. Nu, een goed jaar later, klinkt haar verhaal heel anders.

Ik vond het vreselijk hoe ik eruit zag en wilde daar verandering in brengen.
Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik gewichtsproblemen te hebben en ik voelde me constant lusteloos en slap. Ik viel elke avond voor de tv in slaap en als ik wakker werd was ik uitgeput. Ik vond het vreselijk om mezelf in de spiegel te zien en kleren in grote maten te moeten kopen. Het was de hoogste tijd om er iets aan te doen, maar ik wist niet wat en hoe. Toen vertelde een vriendin me over Herbalife. Ik kreeg contact met een Distributeur die me alles over de producten vertelde en uitlegde hoe ze werkten. Het klonk allemaal heel simpel, dus ik dacht: waarom niet? Toen ik de producten bij haar ging ophalen, maakte ze een foto van me. Ik weet nog dat ik tegen mezelf zei: "Dit is de laatste foto van me in deze gedaante - het is nu tijd voor actie!"

Mijn Sponsor hielp me er doorheen.
Ik begon met Formula 1, Vezel- en kruidentabletten, Cell-U-Loss en de Instant kruidendrank. Ik verving twee maaltijden per dag door shakes en nam de voedingssupplementen precies volgens het advies van mijn sponsor. Ik wist dat ik om te slagen vooral consistent moest zijn en daarom was ik erg blij met de mentale hulp die ik van mijn Sponsor kreeg.

Er deden zich wonderbaarlijke dingen voor.
In de volgende drie maanden gebeurden er wonderbaarlijke dingen. Ten eerste voelde ik me eindelijk weer vol vitaliteit en kon ik 's avonds weer wat ondernemen, zoals hockeyen en op bezoek gaan bij mijn vriendinnen. Vervolgens merkte ik dat opeens allerlei kleren die ik in geen jaren meer aan kon, me weer pasten en dat viel iedereen op! Na een paar maanden had ik mijn gewicht helemaal onder controle! Ik ben toen ook nog proteïnepoeder gaan gebruiken. Daardoor heb ik nu een beter figuur, met juiste proporties van: buik, billen en bovenbenen.

Ik heb een fantastische tijd beleefd waarin ik mensen van over de hele wereld ontmoette!
Er waren zoveel mensen die me vroegen hoe ik het had klaargespeeld om mijn gewicht onder controle te krijgen, dat ik in juli 2003 besloot onafhankelijk Herbalife Distributeur te worden. Het is enig om te doen, omdat ik werk als de kinderen naar school zijn, zodat we daarna samen tijd kunnen doorbrengen. Tegen Kerstmis in 2003 zat ik in het World Team en ik genoot van alle Extravaganza's en World Team Schools.

Mensen herkenden me niet!
De laatste foto dateert van juni 2004. Ik heb nu een perfecte maat en ik kom veel mensen tegen die me niet herkennen - kun je het ze kwalijk nemen? Ik gebruik de Herbalife producten nog altijd omdat ik me er zo goed bij voel. Mijn favoriet is Formula 1 Vanille opgelost in citroenyoghurt - daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken! Herbalife heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ben nu een fitte, energieke en slanke moeder en heb zalig werk dat me over de hele wereld brengt!

Resultaten zijn niet typerend; Individuele resultaten zullen variëren

 


KIES UW CATEGORIE:

AFSLANKEN

AANKOMEN

ENERGIE, VITALITEIT
& GEZOND-HEID

SPORT & FITNESS
UITWENDIGE
VOEDING

WERKEN
MET
HERBALIFE


Garantievoorwaarden


 

 


CONTACT | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan fit-slank@wellnesswebworks.com
Copyright © 2009 - Wellness Web Works
Herbalife foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International